PSAT Testing Schedule – October 11, 2017

9th-11th Grades
8:05 am Check in to 1st hour
8:10 am Report to Assigned Testing Room
8:10-8:55 am Pre-Administration Session
8:55-9:55 am Reading Test (60 minutes)
9:55-10:00 am Break (5 minutes)
10:05-10:40 am Writing & Language (35 minutes)
10:40-11:05 am Math Test – No Calculator (25 minutes)
11:05-11:10 am Break (5 minutes)
11:15 am-12:00 pm Math Test – Calculator Allowed (45 minutes)
12:00-12:15 pm Collect Materials & Dismiss
12:15-12:40 pm Lunch
12:45-1:30 pm Fields of Faith
1:30-2:10 pm Chapel Small Groups
2:15-2:55 pm Study Hall in 7th Hour Classes
12th Grade
9:15 am Report to Commons
9:30-11:45 am 405 Center Service Presentation
11:45 am-12:40 pm Off Campus Lunch for Seniors
12:45-1:30 pm Fields of Faith
1:30-2:10 pm Chapel Small Groups
2:15-2:55 Study Hall in 7th Hour Classes